O Nama

Firma Janović je osnovana 1911.godine kao mala porodična radnja i bavila se prvenstveno medokolačarskim, voskarskim i liciderskim zanatom. Čuvajući tradiciju staru preko stotinu godina, danas smo uspeli da pomirimo prošlost i budućnost.

U našoj radnji možete pronaći slatkiše poput bombona, lizalica i medenjaka pravljenim po starim receptima, ali i neke nove ukuse koji mogu da zadovolje svako nepce. U ponudi imamo tvrde, svilene i žele bombone, različite vrste lizalica od onih tradicionalnih poput luša, do novih inspirisanih crtanim junacima, slatke medenjake koji oduševljavaju čula.

Ponosni smo vlasnici više sertifikata, koji dokazuju naš kvalitet i želju za napredovanjem i usavršavanjem. Od strane Ministarstva za ekonomski i regionalni razvoj imamo sertifikat koji prepoznaje naš ručni rad i svrstava nas u stare zanate Srbije. Od 2005.godine imamo HACCP sertifikat a od 2017.godine i IFS sertifikat, kojim je dokazana kontrola kvaliteta naših proizvoda po evropskim i svetskim standardima.

Naše proizvode možete pronaći širom Srbije, regiona i Evrope. Trudimo se da našu viziju prenesemo dalje, da se razvijamo zajedno sa Vama, ali da uvek ostanemo prepoznatljivi po onome najbitnijem – kvalitetu, dobroj saradnji i slatkišima.

Naša Vizija

Svakodnevno napredovanje i usavršavanje radi očuvanja duge tradicije i lepih uspomena.

Naša Misija

Pomoći svima da dobiju svoje slatkiše onakvim kakvim su ih zamislili i biti deo njihovih slatkih priča.

Radimo

prodavnica sombor

08h – 15h Radnim Danima
08h – 12h Subotom

Web SHop

Dostupan 24h dnevno na teritoriji Republike Srbije

janović slatkiši vas zovu

dođite i posetite nas